Underhållsmässan

Göteborg 10-13 mars

Norra Europas största mässa inom drift och underhåll. Här kan du ta del av innovativa lösningar och ny teknik och samtidigt knyta värdefulla kontakter. Inom mässan den 11-12 mars arrangeras Skyddsombudsdagarna, en konferens om personligt skydd och industriell säkerhet. Vi är på plats, träffar kunder och minglar.

Stora soldagen

Katrineholm 13 juni

Här får besökarna se värdefulla exempel på hur man kan producera sin egen el, hur man gör sitt hem/hus klimatsmart samt testa ekologiskt kaffe och elbilar. Kontakta oss om du vill vara med som utställare och visa upp dina klimatsmarta produkter eller tjänster.

Pappers Ung

Stockholm 30 sept-2 okt

Fackförbundet Pappers fyller 100 år och gör en ungdomssatsning genom att bjuda in 2000 ungdomar till Stockholm. Det kommer vara fokus på framtiden och vad det finns för möjligheter att påverka sin arbetsplats genom facket. Vi har fått uppdraget att arrangera Pappers Ung. Vill du vara med som utställare och möte de unga, kontakta oss.

Elmia Lantbruk

Jönköping 21-23 oktober

Elmia Lantbruk är en mässa för alla delar av det svenska lantbruket. Här presenteras innovationer och de ledande leverantörerna ställer ut. Annonsera inför mässan i tidningarna Husdjur, Nötkött och Djurkatalogen för att locka besökarna till er monter.

Event

Vi hjälper till att hitta nya intäkter

Om du vill stärka varumärket gentemot läsare och annonsörer kan event vara en möjlighet. Tillsammans kläcker vi idéerna för ditt event och hjälper till med affären.

Kontakta mig. Det skulle vara trevligt att ses.

Agneta Kempe Erneberg

Agneta Kempe Erneberg

Annonschef

08-786 03 21
agneta@damedia.se