Nyheter

Fullsatt på seminarium

Ett lyckat och uppskattat frukostseminarium arrangerades på Pressklubben i Stockholm inför en fullsatt publik.

Den stora solfesten

Vill du möta läsare som är engagerade i hållbart boende? Boka en utställarplats på Den stora solfesten den 15 juni.

Vi är på Restaurangexpo

Våra säljare Maria Larsson och Carina Jansheden har upplevt pulsen på Restaurangexpo, årets viktigaste mötesplats för restaurangbranschen.

Utgivningsplaner klara!

Nu har vi uppdaterat alla utgivningsdagar för 2019 års tidningar och magasin. Under rubriken PRINT väljer du tidningar och skrollar ner tills du hittar ”Utgivningsplan”. 

Vi är på Elmia Lantbruuk

DA Medias säljare, Agneta, Carina och Maria har kommit fram till Elmia i Jönköping.  De är på plats till och med fredag och ser fram emot att träffa annonsörer till tidningarna Husdjur och Nötkött.

Kloka hem ökar mest

Kloka hem, inredningstidningen för en hållbar livsstil, ökar mest i tidningsgruppen Hem/hushåll. Det är bara fyra tidningar i den gruppen som ökat antal läsare, resten har backat.

Ny logga och profil

DA Medias nya logotyp har en mjuk framtoning i en ljusgrön färg. Som pricken över i:et sitter en piltavla med en röd bullseye i mitten.

Nya lokaler

Under våren 2018 flyttade vi in i fräscha nyrenoverade lokaler. Adressen är fortfarande Olof Palmes gata, men entrén är flyttad till nr 11.

Ny sajt

Den 3 september lanserade vi vår nya sajt. Sajten är lika informativ som tidigare, men nu är den responsiv med olika tillägg, som till exempel Nyheter.